Kattoremontti Turun seudulla

Kevennä huoltokustannuksia ja kohenna koko talon ilmettä kattoremonttimme avulla

Katon remontti on väistämättä edessä jossain kohdassa talon elinikää. Huonovointiselta näyttävä katto, jonka huolto vie aikaa ja rahaa, on jo hyvä syy teettää kattoremontti. Toki mahdolliset vuodot ja homeet kielivät nekin kattoremontin tarpeesta. Turun Pintaremontin pojat tulevat mielihyvin katsomaan, mikä kattosi tila on ja tekemään tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle heti, kun havaitset tai epäilet katossa piilevän ongelmia. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä Turun, Raision, Naantalin ja muun maakunnan seudulla.

Olisiko tarvetta katon maalaukselle tai kokonaan uudelle katolle?

Joskus pelkkä maalaus riittää elvyttämään katon kunnon ja tuomaan lisää tarvittavia elinvuosia. Kattomaalaukset saat meiltä erityisen huokeaan hintaan, ja uudet pelti- ja tiilikatotkin hintaan 60€/m2. Myös kattoremontti pystytään toteuttamaan kilpailukykyisellä hinnalla. Laadusta emme kuitenkaan tingi, vaikka hinnasta hieman pystymmekin nipistämään.

Pyydä tarjous kattoremontista minne tahansa Turun alueelle!

Kattotyöt kohteeseen kuin kohteeseen

Peltikatto, tiilikatto, huopakatto…

Katteella ei ole merkitystä, sillä osaamme työstää kaikenlaisia kattotyyppejä. Vanha katto voidaan vaihtaa halutessasi täysin toisenlaiseen. Joskus taas pienemmätkin korjaustoimenpiteet riittävät, kuten rikkoontuneiden tiilien vaihdot. Me arvioimme kyllä, mitä katolle kannattaa tehdä ja annamme reilun tarjouksen tehtävästä työstä. Kerromme mielellämme lisää myös erilaisista katevaihtoehdoista ja autamme valitsemaan taloosi, toiveisiisi ja budjettiisi sopivan katon.