Kylpyhuoneremontti & saunaremontti Turun seudulla

Fiksut, toimivat tilat, joissa kiire ei kiusaa ja kaikki on kivasti järjestyksessä

Kylpyhuone on kodin touhukkaimpia tiloja aamuisin ja iltaisin. Toimivassa kylpyhuoneessa on riittävästi tilaa toimia ja kaikella tarvittavalla on omat paikkansa. Laatat ja muut pinnat kalusteita unohtamatta on valittu omien mieltymysten mukaan. Kun sinun kylppärissäsi on yksi kohta tai parikin pielessä, tilaa kylpyhuoneremontti Turun Pintaremontilta! Me kunnostamme vanhat ja uudet kylpyhuoneet sekä wc:t asukkaidensa näköisiksi. 

Vaihdetaan vaikka kaikki entinen uuteen, lisätään kylpyamme tai suihkukaappi. Tai uusitaan ainoastaan esimerkiksi laatoitus – sinä saat sanella, millainen toiveidesi remontti on. Meillä on ideoita ja ajatuksia toteutukseen. Kysy heti reilusti räätälöity tarjous, jos kylpyhuoneremontti alkaa olla ajankohtainen.

kylpyhuoneremontti

Saunaremontti samalla kertaa?

Jos kylpyhuoneen kunnostaa, samassa yhteydessä on järkevää uusia esimerkiksi saunatilan lauteet ja kiuas. Moni asennuttaa saunaan myös tunnelmallisen valaistuksen varmistamaan täydellisen rentoutushetken. Meiltä saat saunaremontin haluamallasi toteutuksella.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti eivät lisää vain asumisviihtyisyyttä – ne tuovat tuntuvan nosteen niin ikään asunnon arvoon. Tärkeää on laadukas toteutus, josta Turun Pintaremontin taiturit mielihyvin vastaavat. Toimialueemme keskittyy Turun, Raision, Naantalin ja muun maakunnan alueelle.

saunaremontti